SEO tool voor iedere tekstschrijver

Al lang ambieerde ik een (bij)baan als tekstschrijver. Ik studeer momenteel bedrijfskunde, dus echt een compleet andere sector. Wel koester ik een voorliefde voor schrijven, taal, (mooie) woorden en goede boeken. Opstellen schrijven op de basisschool was geen probleem, en toen ze op mijn middelbare school vrijwilligers zochten voor de schoolkrant meldde ik me dan ook gelijk aan. Lang twijfelde ik tussen de opleiding journalistiek en bedrijfskunde, maar omdat de financiële sector toch wast meer perspectief op een baan biedt, heb ik daarvoor gekozen. Spijt heb ik niet, wellicht volg ik na mijn opleiding nog wel een schrijfcursus of iets dergelijks. Wel lijkt het me leuk om te blijven schrijven voor (groot) publiek.

Persoonlijke blog

Ik besloot een blog aan te maken, en hierin te schrijven over de economie. Mijn blog onderscheidt zich van andere blogs met hetzelfde onderwerp, want ik gebruik geen moeilijke termen of jargons. Ik schrijf op zo’n manier dat het voor iedere burger begrijpelijk is. Ik ben op dit idee gekomen omdat ik regelmatig te horen kreeg dat er in deze sector zoveel met vaktermen gesmeten werd, en het daardoor bijna onbegrijpelijk was. Ik ben van mening dat de economie iedereen aangaat, dus ook de burgers die deze jargons niet kennen. Al gauw nadat mijn blog openbaar op internet stond kreeg ik een hele hoop positieve feedback, en kreeg ik veel reacties dat mensen ein-de-lijk snapten wat bepaalde termen betekenden. Voordat ik mijn blog startte heb ik research gedaan na hoe een blog opgebouwd dient te worden en heb ik een hele hoop tips verzameld. Ik ben een streber, dus falen was geen optie. Al snel kwam ik een SEO tool tegen, voor tekstschrijvers die hun creativiteit de vrije lopen willen laten, want de seo tool doet de rest.

De perfecte SEO tool

De tool is genaamd “webtexttool”. Het is een gebruiksvriendelijke seo tool die in het Nederlands en in het Engels beschikbaar is. Nadat je gratis een account hebt aangemaakt met je e-mailadres kun je inloggen en gratis gebruik maken van dit handige dingetje. Je kiest wat voor soort tekst je wilt gaan schrijven, typt jouw zoektermen in en de zoekmachine waarin deze gevonden dient te worden en je kunt beginnen met typen! Terwijl je typt past de tool de tips voor een geheel geoptimaliseerde tekst aan. In een handomdraai word jij dus de perfecte tekstschrijver!

Gratis!Vlakspoeler.nl logo

Webtexttool is overigens geheel gratis te gebruiken. Je kunt je hier aanmelden voor een gratis account voor deze SEO tool